Kantoor4all

Kantoor4all

Bedrijfsgegevens

Adres: Waterviolier 166
Postcode & Plaats: 4823 MA, Breda
Telefoon: 076 – 541 90 66
KvK-nummer: 59470925
Website: https://www.kantoor4all.nl/

Bedrijfsomschrijving

Bij Kantoor4all staat ergonomie en gezondheid centraal in alles wat we doen. We geloven dat een goede werkhouding essentieel is voor een gezonde en productieve werkomgeving. Daarom bieden we niet alleen zit-sta tafels aan, maar ook een breed scala aan ergonomische kantoormeubelen en accessoires, waaronder een goede bureaustoel die bijdraagt aan een gezonde werkhouding.

Onze focus ligt op het creëren van een werkomgeving die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de fysieke en mentale fitheid van werknemers. We zijn ervan overtuigd dat een gezonde werkomgeving niet alleen bijdraagt aan het welzijn van werknemers, maar ook aan de productiviteit en het succes van het bedrijf.

Door ons voortdurende onderzoek naar gezondheidsklachten die gepaard gaan met kantoorwerk, kunnen we ons assortiment blijven aanpassen en optimaliseren om de beste oplossingen te bieden voor een gezonde en ergonomische werkomgeving. Bij Kantoor4all vinden we het belangrijk dat onze klanten zich gesteund en geadviseerd voelen, zodat ze de beste keuzes kunnen maken voor hun werkomgeving.